Alumni informatie

Het Alumni Contract Tandheelkunde is een initiatief van Tandheelkunde van het Radboudumc om een continu pakket bij- en nascholings faciliteiten te bieden aan in Nijmegen afgestudeerde tandartsen. Het doel van het Alumni Contract is, de deelnemers tandheelkundig up-to-date te houden en de communicatie tussen de afgestudeerde tandartsen onderling en hun “alma mater” te bevorderen. Het Alumni Contract Tandheelkunde is gestart in 2001 en heeft op dit moment bijna 600 contractanten. Ook niet in Nijmegen afgestudeerde tandartsen kunnen deelnemen aan het update pakket van PAOT. Het is mogelijk om een vrijblijvend introductiepakket voor het volgen van de eerst volgende alumni/update dag af te sluiten. Meer informatie over het alumni/update-pakket, klik hier


- Bent u geen lid en wilt u zich aanmelden voor het alumni/update contract, registreer u dan eerst op deze website en stuur ons dan een email met uw verzoek.
- Bent u wel lid dan hoeft u zich niet zelf in te schrijven voor de alumnidagen. Het PAOT bureau doet dit voor u en u krijgt hiervan een bevestiging per mail.

 

Alumni-bijeenkomsten overzicht

Aankomende alumni-bijeenkomsten

Alumnidagen, groep 1

Alumnidagen datum onder voorbehoud

10 Nov 2017
Lees meer

Alumnidagen, groep 2

Alumnidagen datum onder voorbehoud

17 Nov 2017
Lees meer

Alumnidagen, groep 3

Alumnidagen datum onder voorbehoud

24 Nov 2017
Lees meer